//MOVE FORWARD

March 3, 2018










 MOVE FORWARD

  
  Inspirirana svojim unutarnjim doživljajima, promjenama koje svakodnevno vidim oko sebe, razgovorima sa svojim dragim prijateljima,...odlučila sam da ovaj post bude malo drugačiji.
Smatram da se u životu sve dogadja s razlogom,...da postoji razlog zašto si na određenom mjestu u određeno vrijeme, zašto ti ponekad neke osobe uđu u život olako, i brzo nestanu poput bljeska, ne ostavljajući nikakav trag, a poneke samo mirno stoje, nisu fizički ni prisutne, ali emocionalno se osjećate, te vas u djelić sekunde ispune, da vam je to za narednih nekoliko mjeseci.

Razumijem da na tom životnom putu, postoje i ljudi, u kojim se zrcališ, tj. dobiješ priliku da se ogledaš bilo pozitivno ili negativno, te da ćeš takvu situaciju iskoristiti za svoju osobnu promjenu i rast. Razumijem i to da sami ponekad imamo ulogu da smo tu u određenim situacijama zbog drugih da vide, da mogu drugačije.

Ali ono što najviše razumijem, jest da isto tako, na tom životno putu, u jednom trenu, biraš drugi put, ostavljaš sve te ljude iza sebe, uzmeš onaj osjećaj koji će ti pomoći da rasteš i razvijaš se i da se nadaš da će na tom novom putu opet naići netko tko će zablinkati u jednom treptaju, a netko opet sjati vječno i tvoju dušu i srce ispuniti neobjašnjivim mirom i srećom.


                 " IF YOU EVER FIND YOURSELF IN THE 
WRONG STORY,  LEAVE
Mo Willems


   Ove gore fotografije su nastale prošli vikend i početkom tjedna. Imali smo bijeli tjedan u Dalmaciji, opet nakon 6 godina. Nema ništa ljepše nego kada si u mogućnosti biti kući dok vani pada snijeg, a ti si zaokupljen stvarima koje voliš. Tako sam se ja pripremala za svoju suradnju sa dragom Lidijom SOMETHING BEAUTIFUL.
 Planiramo nešto lijepo, nadamo se da će vam se svidjeti. Pratite nas na Instagramu i na našim insta pričama.

  Inače ovaj post posvećujem svim svojim dragim prijateljicama,mojoj seki,... koje su tu uvijek za mene, prate ono što radim, vesele se zajedno sa mnom, plaču zajedno sa mnom, ljute se zajedno sa mnom, te najviše od svega raduju se svakom mom sljedećem koraku prema onome što radim, volim i u čemu uživam.

Voli vas vaša Simplicity 💗



1 comment

  1. Divno... koliko god neki ljudi hejtali društvene mreže i sve te lijepe trenutke mislim da je divno koliko je omogućila da se kreativne duše povezu i da se stvaraju neke lijepe stvari💙

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© SIMPLICITY. Design by FCD.