//girl`s bedroom made with love

December 13, 2015








// GIRL`S BEDROOM MADE WITH LOVE


  Nekako sa nostalgijom moje misli su krenule na put od prije skoro 17 godina kada sam prvi put postala mama,...i 14 kada sam po drugi put. Sve sam odrađivala instiktivno, bez knjiga, bez portala,...nije bilo dana da se nisam upitala da li sam nešto dobro odradila ili nisam. One su se razvijale,..prolazile svoje faze i naravno ja sa njima. Ne samo da se djeca ogledaju u nama,...i mi se kao mame ogledamo kroz njih. U tim njihovim fazama možemo pronaći svaki dio sebe, bilo da je izgubljen ili da je tu, bilo koju neizraženu frustraciju, bilo koju bol i bilo koji sretni trenutak.

 Predivna stvar u tome jest da si itekako svjestan toga i da svaki njihov novi izazov u razvoju jest test tvog stupnja zrelosti, pogotovo kada zakorače u adolescentsku dob. Tada nastupa rekapitulacija sveg onog nedovršenog razvoja u prve tri godine,...te još jednom dobivamo priliku da neke stvari razumijemo i odradimo ako nismo tada.

 Kada sada pogledam njih dvije,...te pogledam njihov kutak koji je toliko različit, poseban na svoj način , a opet tako jednak, suptilan,...mogu samo jedno reći,...njegujte im osobnost,zalijevajte, budite im primjer,...sve onošto volite,..izražavate,...bilo svjesno ili nesvesno,...oni će naći načina da uzmu taj jedan mali dio, ponesu sa sobom i oblikuju ga u svoj svijet.

love

Anita xx







2 comments

  1. Anita divno!
    Toliko se vidi uloženi trud u djecu, u sve nematerjalno i materjalno. Nadam se da ću i ja uspjeti...
    pusa iz Zagreba

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga Lidija,...hvala ti na lijepom komentaru. Želim ti sve najbolje,...i naravno da hoćeš,...to se također vidi. Iz malih sitnica da se naslutit dosta toga.
      pusa iz sunčane Dalmacije

      Delete

Latest Instagrams

© SIMPLICITY. Design by FCD.