//january mood

JANUARY MOOD
(light grey + pale blue)

Vrijeme kada smo svi nekako uspavani, uljuljani u prve korake nove nam godine. Nisam od onih koji donose novogodišnje odluke i kruto se drže njih, ako se uopće i drže.
Moje odluke su male,...idu malim dječim koracima, dan po dan,...sat po sat. Mali dio je okom vidljiv,...ali one najbitnije se samo srcem vide.
Stoga malena introspekcija u ovim prvim danima nove godine ne bi nam došla na odmet,.... kakav sam, kako i u kolikoj mjeri mogu promjeniti sebe u odnosu na druge, kako postići što bolji i pozitivniji odraz u očima svoje djece, te kako i koliko voliti sebe i svoje najmilije,...te kako njegovati i ženu u sebi.
Znam da ovo zadnje možda zvuči čudno, ali nedavno na satu joge, trenerica nam je rekla kako joj je jedna homeopatkinja rekla da za što bolju ravnotežu ženskih hormona, te za balans nas samih je potrebno se okrenuti izvornim ženskim aktivnostima,...kuhanjem, šivanjem,...izradom kreativnih stvari. Isprva je bilo smiješno i čudno,...ali zapravo kada se zagrebe ispod površini, nije uistinu. 
 
Upravo sa tom izjavom, dolazimo na moju gore navedenu intropspekciju,....jer dok neke kuhaju, šivaju, kukičaju, pišu, kretaivno stvaraju, slikaju imaju odnos sa samim sobom, razgovaraju, viču, tješe se , vole, svađaju i na taj način održavaju balans sa samim sobom.
Stoga, tko voli nek izvoli,...ili neka nađe svoj način uspostave balansa.

love

Anita

Floating Social Buttons 
Widgets