// we do magic

March 11, 2018









//WE DO MAGIC

"It' s not you, I just need little more space"


  Početak prošlog tjedna protekao je u druženju sa dragom Lidijom sa bloga LILI HALO DECORATION,te sa kratkim druženjem sa ostalim curama iz svijeta instagrama gdje smo svi zajedno pripremali nešto lijepo, za što ćemo se morati strpiti do početka ljeta.

Iz svog tog druženja, razmjenjivanja ideja, doživljaja, iskustva, mogu samo reći kako je lijepo bilo družiti se sa takvom osobom gdje se vaše energije, koliko god bile različite, stapaju i stvaraju odraz pozitivnosti, sinergije, te nekakve neobjašnjive čarolije.

 Naravno, kao prave zaljubljenice u detalje, fotografiranje, te stiliziranje, odmah poslije zajedničke kave i razgovora uslijedilo je stiliziranje i fotografiranje Tomine sobe i dijela blagovaonice. Isprva smo kreirali Tominu sobu gdje sam mu za tu prigodu napravila jednu ilustraciju, prigodnu za njegove nadolazeće godine, kada itekako želimo biti sami, te očekujemo od odraslih da se ne ljute na naše odluke,

Iza natpisa na ilustraciji "IT'S NOT YOU, I JUST NEED MORE SPACE", stoji puno toga više, o čemu bi se moglo pričati. Djecu bi trebalo poticati puno više da budu sa samim sobom, da se ne zatrpavaju obvezama u tolikoj mjeri da ne zaborave što oni zapravo jesu,...samo djeca. Biti osamljen, na nekoliko minuta, pomažem im procesuirati određene frustracije,...ovo se naravno ne odnosi na konstantno potištenu djecu, već na djecu koja normalno funkcioniraju, a ponekad je sasvim u redu kada se malo povuču.
Za sve treba vremena, strpljenja, te nećete sigurno pogriješiti kada ih pustite da budu malo sami, pa makar se i ljutili na vas.


made with love

Post a Comment

Latest Instagrams

© SIMPLICITY. Design by FCD.