ROSES - ART PRINT

March 16, 2018








ROSES - art print 50x70
GIVEAWAY  on JOURNAL blogged by Lidija Tomas 


  Ovaj post će biti idealan da se dotaknem teme o tome koliko nam je intuicija važna, o tome da vjerujemo uvijek onom prvom osjećaju, te o tome koliko neke ljude možemo osjećati iako nam nisu fizički blizu.

Lidiju, virtualno poznam još od naših prvih koraka bloganja, te već godinama komuniciramo porukama, dijeljenjem sadržaja koje imaju zajedničke interese. Naš prvi fizički kontakt i kava u Velvetu još prije više od mjesec dana, urodio je potvrdom o tome koliko me onaj unutrašnji glas nikada ne iznevjeri.
Poanta svega toga, jest, da sve ono što pišeš, radiš, misliš, doživljavaš mora biti u skladu i mora biti odraz tebe i toga kako živiš, jer ako tako nije, uistinu sve pada u vodu to što radiš. Lidija , to uistinu i jest, ona je u stvarnosti, sve ono što prezentira i piše,...topla, srčana i jako zabavna, te uživa u onome što radi.

Ove fototgrafije su još jedan mali dio naše suradnje od prošlog susreta. Na zidu, u njezinom stanu, možete vidjeti moj poster "ROSES"- art print 50X70. Ukoliko ga želite imati, možete kliknuti na stranice JOURNAL-a gdje Lidija ima svoju kolumnu gdje je u tijeku GIVEAWAY koji traje sve do petka 23.03.2018.

Sretno svima

Post a Comment

Latest Instagrams

© SIMPLICITY. Design by FCD.