//flowers are always a good idea

February 25, 2018








//FLOWERS ARE ALWAYS A GOOD IDEA


       Kao što sam naslov glasi, nikada ne možeš pogriješiti sa cvijećem, pogotovo sa svježim. One cure u cvjećari gdje nabavljam svježe cvijeće, već me i poznaju , te znaju čak i ono što volim. Čak budem toliko slobodna da i sama uzimam i slažem buket za sebe.

Cvijeće u domu unosi jedu posebnu energiju i zato sam veliki protivnik umjetnog,...bolje i jedna stabljika alstroemerije ili eukaliptusa, nego na desetke umjetnih. Bilo bi lijepo kada bi se u skoro budućnosti ovi naši cvjećari mogi okrenuti i malo više kreativnom izražavanju, te da pokušaju održati i nekoliko radionica za izradu različitih cvjetnih dekoracija. Toplo ih podržavam, i to nekolicinu njih.

Mislim da bi dosta ljudi bilo zainteresirano za takva događanja, gdje ne samo da mogu nešto naučiti, te izmijeniti svoja iskustva, već i ponijeti dio pozitivne energije sa sobom.

U pozadini na prvoj fotografiji možete vidjeti i novi poster DANCE ONE, kupljen na akciji još kada je bio Black Friday prošle godine i to preko stranice DESENIO, dimenzije postera su 50x70.

made with love

Anita

Post a Comment

Latest Instagrams

© SIMPLICITY. Design by FCD.