//SMALL GATHERING

July 6, 2017









//SUMMER TABLE SETTINGS
small gathering


   Ugostiti nekoga, dati mu jesti, piti,...napraviti nešto za nekoga jest više od pukog jela, ručka. Stavljajući ispred njega, tanjur, zdjelu sa juhom, otvarajući mu vrata svog doma, daruješ mu sebe i svoje srce. Taj brend smo imali davnih godina,...ali nekako smo se olako prihvatili ovih novih zapadnih koji sada bježe od istog tog i vraćaju se onim malim iskonskim stvarima. 
  Ovakve stvari jednostavno nasljeđuješ, učiš po modelu, a to je moja mama koja je uvijek nekoga pozivala za stol, čak to radi i danas, a li ne u tolikoj mjeri,....sada ja i moja sestra radimo isto,...nadam se sutra i moje cure da će uzesti barem jedan mali dio nas.

   Osim dobrih ljudi, puno ljubavi,.malo vještine,....za postavljanje stola, ne trebate imati vrhunsko posuđe, hvala Bogu na IKE-i,... jednostavni set za jelo FARGRIK, tamno tirkizne boje, zdjelice SOMMAR, vintage čaše za vino,...itd. Laneni "light grey" stolnjak H&M HOME,...te neizostavni maleni detalji poput svijeća, papirnatih dekoracija su odličan način da atmosferu još više učinite ugodnijom.

made with love

anita
   

Post a Comment

Latest Instagrams

© SIMPLICITY. Design by FCD.