//LOVE


LOVE

"Jedino čega se nikada ne možemo zasitit, ni u primanju,
ni u davanju, jest ljubav."

   Mislim da moja tetovaža (na dnu desne ruke) LOVE, koju imam već četiri godine nije bila sasvim slučajno, ona je odraz podsvijesti onoga što jesam i što nastojim biti.
Htjela bih sa vama podijeliti jedan predivan ulomak teksta na koji sam nedavno naišla,....

   " LJUBAV je nemoguće definirati i smjestiti u neki kalup, jer njezini su izrazi bezbrojni. Radi lakšeg poimanja, iako se nju ne može umom shvatiti, moglo bi se reći da je ljubav stanje SVIJESTI. 
  Ona nije osjećaj, emocija, niti sam proces voljenja, niti odnos dvoje ili više ljudi, to je nutarnje stanje, neovisno o vanjskim subjektima (ili objektima), u kojem se nalazimo ili ne nalazimo.
  Ljubav jednostavno jeste. Neovisna je o drugim bićima i njihovim postupcima. Mi smo prožeti njome."

   Stoga, sve ono što radite ili jednostavno samo dišete i prisutni ste jest zapravo odraz i energija onoga  što u samoj biti JESTE.

  Lijepi produženi vikend je iza nas,...stara komoda koju su mi prije nekoliko godina poklonili prijatelji je konačno dobila novo ruho. Sivim tonovima u hodniku, dobro je došla ova neobična boja (sivo-plavo-zelena). Pošto sam velik fan lana, počastila sam se novim stolnjakom sivno smeđe boje u ZARI HOME.
  Subotu popodne smo imali jedno vjenčanje, tako da smo veći dio vremena proveli sa curama,...otuda i predivna trenutak mene i mog L.   kojeg je Mia uhvatila.

made with love

Anita

Floating Social Buttons 
Widgets